ENDA EN TING KLART – BORDKORT

Det er ikke måte på hvor tidlig jeg foreløpig er ute med saker og ting denne gangen.. Jeg som vanligvis er ute i seriøst siste liten er nå så tidlig ute at det nesten er for tidlig ute.. 

Navnefesten er i oktober, og invitasjonene er allerede bestilt, betalt og utlevert, og her i går kom bordkortene til navnefesten i posten og jeg må bare vise de frem for de er så fine! 

I stedenfor de tradisjonelle bordkortene har jeg denne gangen, ved hjelp av appen LaLaLab bestilt et bilde i polaroid-look som jeg skal skrive navnene på nederst.. Teksten på selve bildet ble lagt inn i appen.. 

Disse skal klipses på glasset tror jeg, evt stables oppetter. Får se når man først dekker på.. Men det blir så fint! Og så kan de gjestene som vil ha med seg bilde av navnefest-barnet hjem for å henge det på kjøleskapet eller no` 🤗

Denne appen er forresten genialt til å fremkalle bilder med.. Jeg har en egen mappe på mobilen min der jeg “putter” bilder jeg skal fremkalle i.. Når den kommer opp i et greit antall bilder (rundt 30-40) så redigerer jeg dem, og laster den opp i appen, der velger jeg format osv.. Betaler med paypal og så går det ca 3 dager så ligger bildene i postkassa! 

Nå når jeg bestillte disse fikk jeg med en delbar rabattkode, som er på 5$ – så om du vil bruke appen og framkalle bilder så kan du gjerne bruke koden: PGDATKNP så får du avslag på prisen. Og når det i utgangspunktet er ganske billig så blir det jo litt med en 5 dollars i avslag også.. 

Følg meg gjerne! 

#bordkort #navnefest #rabattkode #anbefaling

JA TIL FARGER!

Fordi jeg synes at å bare gå i duse, kjedelige pasteller ikke er så stas! 

Spreke farger, herlige mønstre, gode kontraster og skarpe kanter.. Nygårda Textiles er min lille, nye favoritt når det kommer til tekstildesign altså! 

Jeg har flere meter liggende her, med forskjellige motiver på og dette her er første ut av symaskinene, en body i str 56 (jepp, 56! Jeg ville den skulle passe med eeeeen gang!) med falsk omslagsløsning.. Svart kantebånd for å ta igjen fra mønsteret.. Og jeg digger det altså! For en herlig fargeklatt!! 

Herlig, herlig!! 

Vi bruker selvsagt pasteller og duse farger her også i huset, men farger er så innmari viktig det også! Og jeg blir faktisk ekte glad jeg når jeg kler på poden denne bodyen.. 

Og jeg har et lignende stoff med blomster på jeg jaggu lurer på om skal få bli noe til meg selv! 
Og om du lurer på hvor du kan få tak i dette i norge, så du slipper toll, moms og sånn, så kan jeg fortelle at det finnes en super nettbutikk som er forhandler av disse stoffene.. A.Polkadot har nemlig et finfint utvalg! 

Og nei! Dette innlegget er IKKE sponset verken av Nygårda eller A.Polkadot, jeg vil bare være raus, gi god omtale til de som fortjener det og fortelle om ting jeg liker… 

Følg meg gjerne! 

EN HEL MÅNED..

Har du vært i livene våre.. En måned siden du kom å snudde alt på hodet..

En måned siden jeg ble helt sikker på at ja, det er faktisk meningen at du skal være akkurat her.. 

En måned med opp og nedturer, det er ikke alltid lett å være stor heller.. Men det er flere gode stunder enn de som ikke er fullt så gode.. Heldigvis.. ❤︎

Det er nesten forandringer hver eneste dag.. Og jeg er så redd for å gå glipp av noe! Tenk om du smiler ekstra bredt uten at jeg ser det, eller at du bare ligger der og er ekstra søt!? 

Og i dag er du altså 1 måned.. Hvor i alle dager blir tiden av!? (klisjé.. I know, men det er så sant!)

 

Følg meg gjerne! 

#familie #baby #babytid #oppdatering

TING JEG HADDE FORTRENGT #1- EGENTID –

Det er mye man glemmer på 6-7, 9-10 år altså.. 
Som dette konseptet med egentid.. Eller dotid.. 

Når forsvinner det og når kommer det tilbake? 

Jeg har nå de siste 10 årene fortsatt ikke fått vært spesielt mye alene på do.. Det begynte å bli bedre nå i år, da var altså minstemor 7 år og tålte (såvidt) at jeg låste døra.. Men en ting er å låse ute en 7 åring.. Eller en på 10.. 

Det går ikke med en baby.. Og spesielt ikke en baby som trenger varme og nærhet ganske ofte..

Men når babyen gråter, og man MÅ på do.. Sånn virkelig, på ekte? 

#MOMLIFE! 

Men “this to shall pass” – og for å se positivt på det? Det blir ikke mer multitasking enn dette altså! 🤘🏼

 

Følg meg gjerne! 

Hæssjtægg MOMLIFE!

Når du fikk ungene på skole før (akkurat i det) klokka ringte inn. 
Man kommer hjem, tar inn babyen, tenker på å ta en dusj siden babyen sover,
rekker det! 
Tar sjangsen på å sminke seg..
Og rekker det og! Ja da altså! Da kan man.. 
 
CELEBRATE!! 
 
⬇︎ V I D E O ⬇︎
 

Følg meg gjerne! 

#momlife #mammalivet #familie #fest og #feiring

NATUREN ASSA!

Selvom jeg begynner å bli ei gammal skrulle, så har jeg ikke sluttet å la meg fasinere av hva som egentlig går an.. 

Jeg har IKKE grønne fingre, tar livet av selv tørre kaktuser.. Planter DØR bare de ser jeg nærmer meg, det er fakta og jeg har i grunnen bare forsonet meg med at sånn er det.. Enten så dør de av vannmangel, eller så drukner de.. Ingenting i mellom.. 

Men så kom ungene da i våres, og ville prøve å plante litt forskjellig.. Jeg sa ja, med forbehold og forklaring om at jeg er tross alt en plantemorder og at de ikke burde ha så høye forhåpninger.. 
Det var greit det altså, så da kjørte vi på! 

I juni høsta vi og spiste reddiker, de var skikkelig gode og vi var skikkelig overraska over at det gikk an.. 

Så gøy da vettu! Og et sånn skikkelig “proud moment”, jeg var stolt over meg sjæl, og ungene var skikkelig stolt over at mora aka. plantemorderen ikke hadde slått til her.. 

Nå er sukkerertene klare, og vi hadde oss en innhøstingsdag her om dagen.. Og det ble MYE! Av en HALV pose sukkerertfrø fra Plantasjen ble så mye! Nå lurer jeg egentlig bare på hva i huleste man skal bruke alt dette til? Kun snacks? Eller kan man gjøre noe med de sånn ellers? (bortsett fra å bruke dem i wok?) 
Tror google må til pers her jeg altså! 

Og hva skjer med solsikkene her da eller? De er jo drithøye! 

Og så ser det jaggu ut som de kommer til å blomstre også.. Kænn ju begrip it? 

Mulig vi har hatt flaks, og sådd ting som egentlig klarer seg selv, men det trenger man jo ikke si til noen eller?

 

//Med vennlig hilsen GartnerJune

Følg meg gjerne! 

åååååh.. ULL! ❤︎

Sydag når minstemann sov i dag, (for.. tro det eller ei, nå kan han sove litt alene i babynestet! tamdadaaa!) og nå har jeg begynt å forberede høst og vintergarderoben.. Så dagen i dag har gått til ULL! ❤️

I dag ble det brukt ull jeg hadde liggende, den grønne ulla er en bit fra Janus, og den gule er fra Hjartesaumden kjøpte jeg tidligere i vår etter en dag der jeg hadde brukt hele dagen på å klippe ull ordrer til alle andre.. Så når det var igjen en bit på 75 cm som ingen skulle ha var jeg lynkjapp å snappe den til meg, og siden har den blitt liggende her.. Til i dag.. 

Bodyene er såkalt falsk omslagsbody. Mønsteret er et ferdigmønster fra Heilt Spesiell og Jubel jeg har tilpasset litt og delt opp forstykket på slik jeg liker det.. Å slippe å tre noe over hodet på disse deigete og formløse babyene er en befrielse.. Og det var et sterkt ønske fra sambo også, om sånne man “trer på som ei jakke” så da ble det slik..

Pyntet med vinyl da vettu, med mitt favorittsitat for tiden ❤️  

“Du och jag” (som selvsagt er en referanse til bittelillebrors veldig fine navn)

Jeg må si det er seriøse kvalitetsforskjeller ute å går her, den gule Hjartesaum-ulla er så stødig, god og stabil å sy av at det er en FRYD! Den grønne er endel tynnere, mer “slarkete” og krever sin konsentrasjon når man syr.. MEN.. der er også en viss prisforskjell, men alikevel altså, jeg mener den seriøst er verdt de ekstra kronene den koster, for man kjenner at det er
k v a l i t e t! 

Følg meg gjerne! 

3 UKER!

Oh lord som tiden flyr.. 

Denne uka har vi hatt en liten gutt i hus som ikke liker å sove, ikke liker å være våken, men som heller ikke gråter så mye, men viser tydelig ubehag og har vanskelig for å finne søvnen…. 
Mistenker han er i sitt
første utviklingstrinn, men samtidig er det litt for tidlig enda.. Sånn egentlig.. Men siden dette regnes fra termindag og vi egentlig ikke vet eksakt når terminen egentlig er, ja så kan jeg igrunnen mistenke så mye jeg vil.. Han passer beskrivelsen perfekt.

Håper det roer seg snart, for det er slitsomt for han å ha det sånn.. Så sliten og trøtt, men allikevel klarer han ikke finne roen helt, verken med eller uten hjelp, kun korte søvnøkter og mye “jobbing”. 

Men dette skal heldigvis ikke vare så lenge i følge “The Wonder Weeks”, så da er det bare å smøre seg med tålmodighet og ta en dag av gangen.. 

 

Følg meg gjerne! 

#barseltid #nyfødt #3uker #førsteutviklingstrinn

DADDYS LIL` MONSTER

Ny topp til lillemor.. Og denne ble jeg faktisk skikkelig, ekte fornøyd med! Og det til tross for at den er superenkel å lage.. 

Inspirasjonen kom etter jeg farget håret til ungene blått her en kveld, følte hun måtte ha en sånn da altså.. 

– Snuppa er jo den fødte modell, hun er lett å sy til, blir glad for alt, og er veldig lett å ta bilder av.. Vi koser oss max med vår greie, og har det som ekte kvalitetstid! Og at denne jenta har selvtilliten på plass er det ingen tvil om! Hun står med ryggen rak og vel så det 😉

Sydd i knallrød ribb/jersey fra Kjekk & Søt, kantet med samme ribb.. Vinyl-trykk med teksten fra den o`berømte Harley Quinn.. 
Fonten er gratis og kan lastes ned fra nett, den heter Jezebel, måtte bruke dobbel offset i Silhouette Studio for å få kanten rundt. Fort gjort og veldig lett! 

Følg meg gjerne!