Har du hørt om SUKHI!?

Reklame | Sukhi.no

For en stund siden ble jeg kontaktet av ei superhyggelig dame som lurte på akkurat det og jeg måtte jo bare innrømme at det hadde jeg jo ikke…

Denne dama lurte på om jeg kunne hjelpe dem med å spre det gode ord om denne fine bedriften, og etter at jeg hadde lest meg litt opp om saken så sa jeg SELVSAGT ja til det..

Sukhi en sosial virksomhet som selger håndlagde tepper fra Tyrkia, India, Nepal og Marokko.
Sukhi betyr glede på nepalsk, og det er akkurat glede de ønsker å spre til sine kunder, samarbeidspartnere og ikke minst til håndtverkerene sine.

De kan tilby konkurransedyktige priser fordi de har kuttet ut fysiske butikker og lager teppene på bestilling, slik at de kan lages etter bestillerens ønsker og mål.. Rett og slett litt sånn one of a kind da vettu..

Det betyr at Sukhis kunder får akkurat det de vil ha, enten det er forskjellige fargekombinasjoner eller andre mønster. Her er det bare eget hode som setter grenser.. Eventuelt ikke setter grenser, men om du nå vil male stua di så kan du nå bestille deg et teppe som matcher! Hvor kult er ikke det liksom! 

Som takk for ordspreinga skulle jeg få to valgfrie brikker til heimen her, og nå kom de altså i posten, helt fra Nepal!
Og de er så fine! Selv om jeg er ekte enkel og gikk for den svarte løsninga så er de allikevel skikkelig, ekte unike! Og jeg digger dem!

 

Se så godt den passa sammen med den helt nye Mummikoppen min! Helt perfekt assa! Og jeg ser for meg at et sånt ullkuleteppe virkelig kunne vært utrolig behagelig å hatt i stua, en gang etterhvert når minstemann blir større. Utrolig myk og god, og en behagelig tekstur! 

Processed with VSCO with av4 preset

Man får alltid vite hvem som har laget produktene man får, sånn at man enkelt faktisk kan gå inn på nettsiden, finne personen og rett å slett sende en takkemail om man føler man vil det.. 

Sukhis mål er ganske enkelt. De ønsker å levere håndlagede tepper av meget høy kvalitet, der de dyktige arbeiderene som lager Sukhi-ulltepper får bra lønn og gode arbeidsforhold. Og så får du et vakkert teppe og er sikker på at teppemakeren som laget det blir behandlet rettferdig. Du bidrar til å støtte bærekraftig utvikling i lokalsamfunn.
Og det folkens, det er innmari viktig!

Ikke nøl med å ta kontakt om du lurer på noe, hvordan de kan tilpasses eller andre ting du måtte lure på.
Alle svar er bare en liten epost unna.


 

1 HELT ÅR!

Processed with VSCO with t1 preset

Tenk.. 1 helt år siden du kom til verden.. Over ett helt år siden jeg satt der å lurte på hvordan i all verden dette her skulle gå, og ett år siden jeg gikk gjennom min siste fødsel.. Ever.. 

Det har vært et år med mye opp og ned, men vi har kost oss i permisjon og skal jaggu meg kose oss hjemme et helt år til! ❤︎ 
Det blir nok både utfordrende og kos, ispedd en liten bit galskap. Men takket være kontantstøtte, eplenikkersen og forhåpentligvis en liten kveldsjobb et sted så skal vi nok få dette til å gå opp! For å få mer tid sammen med deg, det er det viktigste for meg ❤︎ 

Og til helga blir det kalas, da skal vi feire både 1 og 11 åringen sammen med familien, og det gleder vi oss masse til! 

Og du.. De neste årene, de blir nok akkurat like fine som det første!

Boksokk – LIFEHACK!

Så var den her da, den store dagen! Første skoledag! 

Processed with VSCO with au5 preset

Ett stykk spenna klar 3.klassing og ett stykk litt mindre spenna klar 6. klassing! Det var nok litt småtungt når klokka ringte 7 i dag tidlig. 

Og tror du ikke babyen i huset måtte VEKKES for at jeg skulle kjøre dem, klokka 6 fuglen lå fortsatt langt i drømmeland når dagen her var i gang, jeg fatter ikke det er mulig en gang.. 

3.klassingen hadde brukt dagen på iPad og kom derfor ikke hjem med ei eneste bok, men 6.klassingen kom hjem med både bøker, lekser og ukeplan og vi hadde derfor som oppgave å få på BOKBIND på skolebøkene, jeg har.. Lat som jeg er, investert i boksokker for flere år siden så hardcoverbøkene var unnagjort på ca 47 sekunder, men softcoverbøkene har jeg allikevel måttet pakke inn i papir.. Inntil nå.. 

Her kommer en bildeserie for den som vil vite hvordan jeg får til å bruke boksokk på de myke skolebøkene også.. 

Jeg tok nemlig sidene av en treliters vindunk! Jeg klipte de til så de passa sidene på matteboka!

Perfect fit! 

Så snur man seff pappen, avkommet trenger ikke gå rundt på skolen som et levende reklameskilt for apevin heller, for det vistes ganske godt gjennom boksokken.. På en måte.. 

Og da vettu, ble boka så rett og fin at en skulle tro det var sånn det skulle være! 

Ble DU imponert nå? 

Speil, speil på veggen der…

//litt reklame for egen butikk

Hvor hun her tar “modellfaktene” sine fra vites ikke, men å få henne til å posere er ikkeno` stress! 

Mønsteret er “Peplum tunic with a twist” fra Made by Runi.
Et utrolig lett og enkelt mønster med gode variasjonsmuligheter, en kan dele opp armene som jeg har gjort her for litt ekstra “schwong”, eller man kan la være.. Det finnes både i barn og voksenversjon, jeg skulle egentlig sy en mor & datterversjon, men så langt kom jeg ikke.. 

Bossy-stoffet er fra egen nettbutikk, og stjernene er kjøpt på opphørssalg en gang før sommeren, men de er fra Stenzo!
Så de er ikke umulig å få tak i altså! 

Bossy/Harlequin er bare så dødsrått, det er todelt, og passer til ALT! (og er på ei litta kampanje nå ut uka, koden “BOSSY” gir deg 20% rabatt nå på denne herligheta! Bare et lite tips der altså..)