Se hun her da! Nydeligste ever!

Reklame | Made By Runi // Sponset mønster ● ● Eplenikkers // reklame for stoffene som er brukt.

Snuppa her i det som heter TWIRL HOODIE fra godeste Made By Runi.  Hun har 20% på alle mønster denne uka. Det får du med koden LOVE20, i tillegg til dette mønsteret har hun kommet med mye nytt siste tiden, så det er vel verdt å ta en titt om du liker å sy etter lette og greie mønster.

Og disse stoffene da, de er bare match made in heaven, til tross for to forskjellige produsenter. Det lilla har jeg igjen en liiiiiten slump av i nettbutikken, litt mer har jeg av regnbuene, som forøvrig har en helt fantastisk skarp farge, og siden det er hele regnbuen der, så går det sammen med alt…

Sjekk hetta da, så fantastisk! Jeg virkelig digger dette mønsteret som har et skikkelig unikt preg.

Vinylen er en rest holografisk regnbue kjøpt hos Kreativshop.no for en evighet siden, utrolig gøy når det matcher så perfekt! 🙂 Virkelig prikken over I`en ble den.

Strikk på bokser/bukse – DIY!

Jeg fikk spørsmål på instagram i dag, om hvordan jeg syr i strikk i boxershortsene her i heimen. Hun som spurte hadde sett at jeg gjorde dette på VI SYGALE sin snap sist jeg hadde den, men å ta skjermdumper av video gjør egentlig ikke så mye at det er hjelp i, så hun lurte på om jeg kunne lage en liten tutorial på det.
Jeg huska heldigvis å lagre storyen etter jeg var ferdig, så nå har jeg klippet ut det som omhandler boxerstrikken, og laget en egen video.

Jeg kommer nok muligens til å lage en bedre utgave, der det ikke er filmet på høykant og i litt bedre lys, men den forklarer likevel bra of rett frem hvordan jeg gjør det..

Det blir MYE penere enn å sy rett mot rett, i tillegg så slipper man en søm rundt livet som kan lage merker i huden.

Lykke til!

Because Bowties Are Cool // DIY! (med gratis mønster!)

Er det noe tilbehør jeg elsker mer på mannfolk enn en tversover?

Nope! Det er det IKKE!

Så her kommer nå ei litta videoDIY på hvordan jeg syr mine, i tillegg til mønsteret jeg har laget, helt free of charge! 🙂
Det enkleste for meg var å legge det inn i nettbutikken som nedlastbar fil så den finner du her!
Bare trykk “Kjøp” så får du lasta den ned med en gang!

Alfred Tversoversløyfe (digitalt mønster) FREEBIE

VIDEO: ⬇︎⬇︎

Hope you like!