SIDEN SIST – NEWS AND STUFF!

// reklame for egen business //

Oi!

Plutselig hadde det gått en hel liten evighet siden jeg var innom her sist, hele 20 dager siden sist innlegg. Nå er ikke jeg noen topp-blogger som er avhengig av å poste hver dag heldigvis, men det er nå litt koselig lell da, med de fine ordene jeg får her inne.. 

Men selvom jeg ikke har vært innom her så betyr det ikke at jeg bare har gjort på ingenting, dagene går i ett med en travel snart 9 mndings, livet, hus og hjem.. Og i tillegg har jeg nå startet firma! Jeg har fått godkjent Eplenikkers som mitt i Brønnøysundregisteret, jeg har betalt regninga mi for å bli registrert i enhetsregisteret, jeg har skrudd hyller som en gal og rydda i kjelleren etter beste evne.. For møtet som jeg skrev om gikk skikkelig bra! Jeg fikk støtta jeg trengte fra Hoppid – og nå er kjelleren rydda og klar for å ta i mot stoffer – herlige metervarer fra, til å begynne med, to FANTASTISKE svenske designere, nemlig Nygårda textiles og Kamillas Design!

Stoffene fra Kamillas er allerede på vei, de skal fraktes fra Sverige med en kosestopp i tollen regner jeg med, men siden jeg er skikkelig utålmodig har jeg allerede lagt ut det jeg vet er sendt.. Du finner de her om du vil.. 

Herlige, fantastiske farger! 

Jeg GLEDER meg sånn til de kommer! 

I tillegg har jeg ute en forhåndsbestillingsmulighet på stoffene fra Nygårda, kommer til å ta inn endel av dem, men støtte fra Hoppid eller ikke, jeg har ikke råd til å lagerføre alle variantene i alle farger så litt drahjelp håper jeg jo at jeg får.. 

Det har blitt tatt godt i mot at lille meg får forhandle fra Nygårda, for stoffene derifra er fantastisk kule og freshe.. 

Noen av printene, resten finner du HER… Forhåndsbestillingen varer til 1.mai – da sendes den inn og stoffene blir produsert! 

Og den dagen jeg da går tom så er det tomt, så om du vil sikre deg en bit av disse herlighetene så er det ikke så innmari dumt å benytte sjangsen nå!

Og kjenner du noen som syr? Setter helt på ekte pris på en deling eller tre, for stoffene fra Nygårda får du KUN hos meg 💛🖤🧡💙

www.eplenikkers.no
der altså!

 

 

 

NÅR MAN HÅPER SKIKKELIG, skikkelig, SKIKKELIG HARDT…

Ordner det seg da? 

I et møte i dag, som endte med at jeg følte meg litt som kongen på hauen når jeg forlot kontoret, jeg følte litt på at kanskje dette skal gå min vei, kanskje dette er slutten på det jeg ser på som en lang rekke med yrkesmessig mannjskit.. Kanskje dette er den ekte LØSNINGEN, løsningen på stort sett alle mine problemer som har med jobb å gjøre.. 

For det har vært tungt, å stå utenfor.. Men nå kan jeg kanskje titulere meg selv som ekte Gründer, om da ting går som man håper.. Og jeg håper skikkelig.. skikkelig.. SKIKKELIG hardt.. For da? Da må det vel ordne seg vel? 

Ha ei forrykende god helg! Med eller uten spenning og planer! 

 

KROPP ER JAGGU MEG TOPP!

Swim
Licensed from: kamchatka / yayimages.com

Flere timer unnagjort på badeland i påska, noe både de store ungene, samboern, jeg og Alfred virkelig liker, det er gøy å plaske i vann, hoppe fra 5 metern, stå på hodet på bunnen og å få leke med barna.. Det er noe vi gjør så ofte vi kan og har mulighet, og det er trivsels over hele fjøla. ☺️

Men det aller beste med å ta seg en tur på badeland er faktisk det at man får rett i fleisen at KROPP er jaggu meg helt TippTOPP! 
Det blir som en slags studie i å innse at ingen er like, i å lære at det er faktisk ingen som er perfekte og at det meste er helt tipp topp kjempeflott! 

Er det noe jeg er veldig god på så er det å finne feil med meg selv, og med mammakroppen inntakt og gravidkiloene som sitter som de skulle vært limt på og et bekken som hindrer de største sprellene så får selvtilliten seg en kraftig knekk, og kanskje ikke bare en heller.. Jeg har i hele vinter følt meg skikkelig dritt, og selv om man VET at man ikke er alene så føles det veldig sånn.

Men det man ser om man tar seg en tur dit de fleste er minimalt kledd er at det er helt innafor med bolledeigmage når man har barn. Det er helt innafor å ikke være veltrent å like fit som alle på internett.. 
Av de hundre mammaene som var der på søndag tror jeg at jeg så EN mamma som hadde orka å trent litt, og at pappakroppen er i aller høyeste grad en ting som finnes!

Swimming pool
Licensed from: leungchopan / yayimages.com

Og jeg tror helt på ekte at det er sunt å få sett avogtil at folk flest ikke ser ut sånn som på instagram, at i den ekte verdenen så kommer kroppen i alle former og fasonger og det hindrer ikke noen i verken det ene eller andre.. Jeg så bare badeglede, kvalitetstid og lykkelige barn uansett hvilken form det var på mamman (og pappan). 

Og det rare med det er, at av å innse at det meste er innafor normalen, så kom lysten til å komme seg ut mer også, kanskje fordi presset med å få resultater bare forsvant. At man skal ut å bevege seg fordi det er en bra ting å gjøre for kroppen sin er et mål som faktisk er bra nok! 
 

Sew me some MARCH!

1 – To like luer med dusk, som ble sendt til ei go ei.. Håndsydde dusker festet med trykknapp sånn at man kan vaske lua på høyere temperatur enn håndvask liksom.. Barn roter og blir skitne, fjuskpelsdusker tåler ikke å bli vaska.. 
Send mail for bestilling! 🙃

2- Lue til Alfred, han har MANGE superfine strikkaluer, mangla ei go` jerseylue i samlinga, så da ble det ei i dette batmanstoffet, fora med gule polkadots! 💛🖤

3- Alfred trengte flere pysjer, så fikk sydd to i en fei.. 

4- Så begynte jeg på fadeseprosjektet softshelldress, fy søren for noe dritt! Men jeg tror kanskje det ble sånn passe greit til slutt.. Lesson learned – gjør litt research før man begir seg ut på nye ting, så slipper man å sitte der med skjegget i postkassa å føle at man er en idiot etterpå.. 
Hele prosessen med den pokkers dressen kan du lese her! 

5 – Bodyer til Alfred! 

6 – Ei lita bursdagsgave til en venn! Batmanboxer! 


Ja jeg veit printet er opp ned, men når en liten gutt på 3 har den på seg og ser ned, hvilken vei er rett da`a? 😉 

Ble en mager produksjon denne måneden gitt! Latterlig lite når jeg ser det samlet opp på denne måten, men tiden flyr, dagen er jo over i det man slår opp øynene på morgenkvitsten nesten, og jeg brukte altfor mye både tid og ork på den hersens dressen..
Men får satse på at APRIL fører med seg litt mer, har iallefall planene klare om ikke annet 🤣