Kilde: matprat.no
Denne ble laget til middag her en dag, da svaret på spørsmålet “hva har DU lyst på til middag i dag?” atter en gang ble besvart med “vættkje ej“. Inne på kiwi, rådvill som få, trykket på sjangseknappen inne på matprat appen hundreånitti ganger, ikke noe som var raskt og enkelt nok.. Før denne dukka opp da! under 10 minutter koketid, en passe mengde ingredienser og ikke noe hokus pokus.. Lets go!
Det du trenger er:
- 400 g kjøttdeig eller karbonadedeig
- 2 ss margarin eller olje til steking
- 1 stk finhakket løk
- 2 båt finhakket hvitløk
- 1 stk finhakket rød chili
- 1 boks hermetiske tomater
- 1 boks chilibønner
- 1 stk rød paprika i biter
- 1 stk grønn paprika i biter
- 11⁄2 ts chilipulver
- 1⁄2 ts malt spisskummen
Det du skal gjøre er:
- Ha margarin eller olje i en varm gryte. Vent til margarinen slutter å bruse, og brun kjøttdeig sammen med løk, hvitløk og chili.
- Hell over hermetisk tomat og la det småkoke litt i 3-4 minutter.
- Bland inn chilibønner, paprika og krydder. La det koke et par minutter og smak til med salt.
Serveres med brød og salat til.
MEN føler for å komme med en liten NB! NB! her altså, oppskriften sier 1,5 ts med chillipulver, jeg brukte EI HALV TESKEI og det var så sterkt at jeg svetta i nakken, så smak til med chillien, og hvor mye du tåler, IKKE følg oppskriften slavisk på akkurat det punktet! Da kan du risikere å lage en middag du ikke klarer å få i deg..
Og det er jo litt dumt på en måte..
Men sånn ellers? mhmmhmm.. yummy in my tummy!
tusen takk for flott bilde du deler. ser veldig godt og smakfullt ut
tusen takk for at du delte denne oppskriften. elsker sterk og smakfull mat
håper det smakte fantastisk
Kan du vær så snill ta en tur innom bloggen min :)? Legge igjen en kommentar?