Middagsplan uke 6..
MANDAG:
FISKEGRATENG (kjøper ferdig grateng denne uka)
TIRSDAG:
TORSKEFORM MED OST
ONSDAG:
KJØTTDEIG-GRYTE
TORSDAG:
FISKEBOLLER i hvit saus med poteter og dampede gulrøtter.
FREDAG:
KYLLINGLÅR med ris/salat og saus
LØRDAG:
BIFFBAGUETT
(kjøper ferdige baguetter, de lange, steker de, steker biffstrimler, fyller baguetten med biff, salat og sånt man liker og heller smeltet ost på toppen)
SØNDAG:
KOTELETTER med fløtegratinerte poteter, salat og dampa grønnsaker.
Veldig fornøyd med å ha klart å skvise inn fisk i en eller annen form 3 dager denne uka, men fra neste uke skal jeg klare å skvise inn ett kjøttfri måltid en dag i uka i tillegg.
Men nå er dette kun uke 2 med ukeshandel/middagsplanlegging så jeg er ganske nøgd med fremgangen til nå..
I tillegg til å handle inn til middagene denne uka så må jeg fylle på pålegg, grønnsak og frukt-skuffen.
Forrige uke brukte vi 1050 kr på mat – spent på denne uka, for nå har vi alle 4 ungene i hus så regner med det øker litt endel.
Wish me luck..
en veldig detaljert og god plan for middag for hele familien. dette var virkelig flott og inspirerende
kan du vær så snill ta en tur innom min blogg :)? Legge igjen en kommentar?
Sååå mye godt!! Veldig flott ukesmeny 🙂
Victoria Larsen: Takk 😀 Gjør mitt beste da vettu! 🙂
Joachim Hovland Vik: Tusen takk 😀