ET HELT HALVT ÅR..

Tenk, et helt halvt år er gått siden du kom til verden.. Et helt halvt år siden den varme, fine sommerdagen i Juli.. Et helt halvt år siden akkurat du kom til oss..

Du blir mer og mer mobil, mer og med “med” og gøyere og gøyere å være sammen med.. 
Du ruller som en helt, lett fra rygg til mage, ikke fullt så lett fra mage til rygg, tror nok du gikk deg på en ørliten smell første gangen du rulla fra magen og rundt og har blitt litt skeptisk etter det.. 

Det er veldig gøy å herme, trommelommelom både i vann og på bord.. Og vann! Du elsker å bade – og vi bruker det ofte for å “strekke klokka litt” før leggetid, for den siste timen der, den såkalte “sure timen” den kan være veldig lang avogtil.. Da er det greit å ha noe som virker.. 

På matfronten er vi litt på stedet hvil akkurat nå, det går i pittelitt grøt og sviskemos og det har det gjort en stund, slitt en liten smule med magen så da tar vi det veeeldig pent fremover, men du ELSKER mat! Så litt smaksprøver innimellom blir det jo, og det er storstas! 
Men nå er du 6 måneder, så nå skal vi begynne litt mer seriøst med mat-tilvenningen. 

Sovingen er så som så, du våkner endel ganger for påfyll i løpet av natta, mest for nærheten sin skyld og litt for sulten.. Jeg prøver å nyte altså, jeg gjør virkelig det, men når trøttheten gjør at det piper i ørene, og man føler at nerver og følelser ligger utenpå huden, da blir det litt vanskelig å nyte.. Men jeg prøver.. Virkelig.. 

Jeg kan rett og slett ikke TRO at et halvt år er gått, sammen med deg! 
Gleder meg til resten! 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg