3 MÅNEDER..

Er det en ting som er sikkert her i livet, er at i det sekundet man får barn så speeder tiden opp farten noe så kolossalt.. Det er omtrent som man blunker med øynene så har et døgn gått.. Nå har jeg blunka 94 ganger og du har blitt 3 måneder (og en dag) gammel.. 

Du har nå blitt 3 måneder gammel, du “prater” som en foss! Får med deg så utrolig mye mer rundt deg og er stort sett blid som en sol.. 
Sove har du sluttet med da, og dagene går som regel med til å “jakte på søvnen” – noe som frustrerer meg ganske mye til tider.. Men som med alt annet, det er en fase og det går over – det vet man jo, men det gjør det ikke så veldig mye enklere her og nå fordi – men vi står an av altså! 

Mat på natta krever du også mye av, helst hver time. Det føles best akkurat nå.. Du våkner heldigvis ikke mellom matingene, så natta er heldigvis rolig selv om man våkner endel ganger. 

3 måneder der altså, rart hvor fort tiden har gått.. Men vi koser oss vi – sånn i all hovedsak iallefall 😉

 

4 kommentarer
  1. Snuppa87: Ja min første er 10 år.. Synes han var født i går sånn i fjor en gang 😛 Men den gang ei.. Jaggu flaks at det kun er ungene som blir eldre! *lol*

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg