hits

DESEMBERSØM..

Det ble først nye lommebleier til Alfred - hadde litt lite av sorten så det rakk ikke til en runde inkludert vask, så det måtte flere bleier til for å redusere papirbleieantallet. Disse er heeelt supre! Har to til salgs her.

 

Et innlegg delt av June Overå (@dottyjune)

Sett til Alfred med verdens kuleste biler på! Nemlig Mini Cooper! Stoffet er kjøpt hos Syglede.com sin butikk i Ulsteinvik.

Og enda en body/bukse i FARGER! Jeg er så glad i farger på barneklær! Stoff og vinyl her er ifra Kreativshop.no.

Bestillingssøm!
Ble både et sett i ull og vanlig bomull - bestillingsøm er gøy det og! Blir så glad jeg altså - hver gang noen vil kjøpe klær fra meg! 

 

Et innlegg delt av June Overå (@dottyjune)

JubalubaPiece til Alfred - Litt småfeil her og der, men dette var første gangen jeg sydde av mønsteret så det var ikke annet å vente ;) Jeg har en bestillings-slot i nettbutikken på en sånn også om akkurat DU vil ha en sånn til avkommet ditt!

Så ble det sydd en heldress med sånn bestefarstrøye lukking, samme mønsteret som camo-piecen, men nå har jeg fått dreisen på det!

Desember og årets siste prosjekt ble denne kåpa i ull til snuppa.. Mønsteret er Fairytale Hoodie fra Made By Runi.
Denne skal det også taes nye og bedre bilder av! Og jeg vurderer å sy falsk pels rundt hetta på den, samt en dusk i enden av hetta, tror den blir mye mer fairytale da egentlig.. 

Så det ble jaggu litt søm i Desember - men håper Januar fører med seg MYYYYE mer! Men det er jo begrenset hva ungene her i huset trenger - så jeg syr gjerne på bestilling.

Skal få i stand en stoffoversikt og prisliste også tenker jeg, det hadde vel kanskje vært greit å ha når jeg tenker meg om..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

4 kommentarer

Hei og godt nyttår!

Oj så mye fint av klær til lillegutt :-) Han er heldig som har en mor som syr så mye fint. Og den kåpa til storesøster var bare nydelig. Du er flink !

DottyJune

14.01.2018 kl.11:33

Etdiktomdagen: Tusen takk! :D

Victoria Larsen

07.01.2018 kl.09:41

Åh, så mye fine klær!! Godt myttår :-)

DottyJune

14.01.2018 kl.11:33

Victoria Larsen: Tusen takk! :D

Skriv en ny kommentar

DottyJune

DottyJune

35, Herøy i Møre og Romsdal

Jeg blogger om livet, hobby, humor og det som ellers måtte falle meg inn.. Samboer og 4 barn totalt med mine, dine og våre... 11-10 og 7 år og født i juli 17..
Follow

mytastenor.com

Norske blogger

Kategorier

Arkiv