BOK-KOSTYME OG EKTE FRAMSNAKK!

“Mamma, husk på at det er karneval på fredag, sånn karneval der vi skal kle oss ut fra en bok vi liker.. Mamma, klarer du å huske det? Mamma? Sikkert lurt å være ute i god tid altså, kanskje vi skal tenke på det allerede nå mamma?”

“Klart det Alma, alltid lurt å være ute i god tid!” 

Tradisjonen tro så var det karneval på skolen siste dagen før vinterferien, og tradisjonen tro så var vi alt for seint ute i år også. Både med å komme på hva en skal være, lage til kostyme og ellers ha ting på stell.. 

Nå for tida leser vi “Jakta på firkløveren” på senga (igjen) og dette er minstemor sin absolutte favoritt-bok! Og hun ville gjerne kle seg ut som hovedpersonen ALVAR fra denne boka, men hvordan får man en hverdagsfigur fra en “hverdagsbok” til å bli et karnevalkostyme? 

Jo man sender forfatteren en melding på instagram! 🤣
Og der fikk man beskjed om strikkakofte, gul t-skjorte, jeans og tøfler (selvsagt) 
Bare å hive seg over facebook da vettu å prøve å hanke inn de forskjellige delene, det ble tøfler fra svigers, kofte fra en venninne, gul t-skjorte med firkløver ble produsert hjemme og jeansen kom fra kleskapet.. 

Det lange, lyse håret ble knytt opp og sprayet svart og VIPS! hadde vi vår egen Alvar i hus 💙

Og så da vettu, ble bildene delt, av godeste Christian på instagram og det var litt av ei stolt og rørt snuppe her som fikk lese alle kommentarene si! “tenk at med at ej kledde mej ut som Alvar då mamma, så blei nåken andre so gla!?” 

Og takk Christian for at du gjorde snuppa her så glad, hun har satt stoooor pris på hvert eneste god-ord og sikkert vokst minst halvannen cm de siste partre dagene! 
 

 

Følg meg gjerne! 

6 kommentarer

Siste innlegg