hæsjtægg babymat..
Til 3 stk glass på ca 180 gram hver brukte jeg her 6 middels store epler og ca 1 liter vann til å koke i..
Og det ladies & gentlemen, det er nemlig alle ingrediensene du trenger..
🖤 6 søte, røde (gule) epler
🖤 ca 1 liter kokevann
Skrell alle eplene å ta bort kjernen, del så et eple i 4, kok opp vannet å ha i eplene, la de koke i ca 5 minutter.
Mos de med stavmixer, avkjøl og ha på glass.. FERDIG!
Da har du her en søt (men pittelitt syrlig) eplemos som er perfekt å gi til baby som den er eller f.eks med litt grøtpulver oppi, som tilbehør til grøten, som pålegg på skiva osv. Du kan også smaksette den litt med f.eks kanel eller en dæsj vanilje, som også gjør susen..
Så der har du den altså, verdens beste og enkleste oppskrift på litt god, gammeldags eplemos! Som her ble laget fordi eplene holdt på å avgå med døden, for fine til å kastes, men ikke så fine at du fikk lyst på et eple av å se på dem liksom..